Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht (recht van retour)
Retourneren/Herroepingsrecht
Indien u niet 100% tevreden bent over één van de bij ultiemslaapcomfort.nl aangeschafte producten kunt u deze, zonder opgaaf van reden, ruilen of retourneren binnen 14 kalenderdagen na aanschaf, vermits het product in originele en onbeschadigde staat verkeert en indien mogelijk in originele verpakking. Na aanmelding van het retour heeft u nog 14 kalenderdagen om het aangemelde product te retourneren aan ons adres. ultiemslaapcomfort.nl mag u wel vragen naar de reden van retourenring of ruiling.

ultiemslaapcomfort.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door ultiemslaapcomfort.nl in rekening gebracht, voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot ultiemslaapcomfort.nl het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. ultiemslaapcomfort.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Voor artikelen aangeschaft via het winkelwagensysteem geld dat wij uw bankrekening gebruiken zoals vermeld door beslist.nl. Betaalde u b.v. met Bancontact/Mister Cash dan hebben wij van u uw tegenrekening nodig. Stuur deze naar: financieel@ultiemslaapcomfort.nl

Verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender.

Het pakket dient in degelijke verpakking verpakt te zijn en voldoende gefrankeerd te zijn.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

• Het product is onbeschadigd en zit in de originele en ongeopende verpakking.

• Het product is ongebruikt en/of niet gemonteerd.

• Het gaat niet om een op maat gemaakt product. Als het product speciaal voor u besteld en geproduceerd is, kunnen wij het niet retour nemen. (Matrassen, Topmatrassen, Boxsprings)

• Het gaat niet om een artikel uit de koopjeshoek of een outlet categorie. Deze artikelen vallen niet onder het herroepingsrecht.

• U moet zelf het transport regelen en/of betalen

• Matrassen, topmatrassen en hoofdkussens zijn om hygiënische redenen uitgesloten van het retourrecht.

• Voor matrassen die nog ongebruikt in de verpakking zitten (waarop het retourrecht van toepassing is) en wil ruilen geld:

U kunt alleen uw kern omruilen voor een kern met dezelfde afmeting.
Je kunt maar 1 keer ruilen.
Per kern rekenen wij € 60,00 omruilkosten inclusief verzendkosten naar u toe.
Haalt u de kern bij ons in de winkel op dan rekenen wij € 40,00 omruilkosten per kern.
Prijsverschillen verrekenen we via een tegoedbon of bijbetaling.

 

Hygienezegel of dicht gesealde verpakking

Voor webshops is het verplicht om dit zegel aan te brengen op producten die om hygiënische redenen alleen in ongeopende verpakking onder het retourrecht vallen. Ook kan in plaats van zo’n zegel een dicht gesealde verpakking gebruikt zijn.
Zo weet je als klant ook zeker dat het product dat je ontvangt niet ook al bij iemand anders is geweest.
Uit hygiënisch oogpunt is de verpakking van o.a. topmatrassen en matrassen van een hygiëne-zegel voorzien of in een dicht gesealde verpakking verzonden.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.
Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.
Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u de bij de bestelling geleverde brief of het modelformulier te gebruiken,

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft.

Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven.

Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch.
Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. U kunt de klacht sturen naar klantenservice@ultiemslaapcomfort.nl
onder vermelding van ‘klacht’.

Per e-mail zullen wij de ontvangst van uw klacht bevestigen.
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

 

Ultiem Slaapcomfort
Raadhuisplein 39
2941 BS Lekkerkerk
Email: klantenservice@ultiemslaapcomfort.nl
KvK: 52633918
BTW-ID: NL001619725B96

[contact-form-7 404 "Not Found"]