Verkoopvoorwaarden

Voorwaarden Fysieke winkel Ultiem Slaapcomfort –Raadhuisplein 39 – 2941 BS Lekkerkerk

 

Ultiem Slaapcomfort verkoopvoorwaarden ( Gedeponeerd bij de KvK )

Deze Ultiem Slaapcomfort verkoopvoorwaarden zijn op al uw aankopen van toepassing. Indien u online bij ons een aankoop doet, zijn mogelijk andere voorwaarden van toepassing. Hiervoor verwijzen wij u naar onze online voorwaarden.

De bevestiging van uw order

Als u bij ons een aankoop doet die later bezorgt moet worden of later afgehaald kan worden, ontvangt u een aankoopovereenkomst waarop u de omschrijving van de aankoop vindt. Houdt u aankoopovereenkomst bij de hand als u vragen hebt over uw order.

Uw gegevens op de aankoopovereenkomst

Ter registratie vragen wij om uw naam en voorletter(s). Het is van belang dat u op de Aankoopovereenkomst uw volledige en juiste adres invult. Wij plannen en bezorgen op basis van de postcode, dus als u twijfelt of u de juiste postcode hebt ingevuld, is het verstandig deze even te controleren. Daarmee voorkomt u vervelende verrassingen. Hoe meer telefoonnummers u doorgeeft, des te gemakkelijker kunnen wij u bereiken indien wij een vraag, opmerking of extra informatie hebben over uw order of de levering. Naast uw vaste telefoonnummer vragen wij ook uw mobiele nummer en eventueel uw telefoonnummer op het werk. Als u een e-mailadres hebt, noteren wij dit eveneens op de aankoopovereenkomst, zodat wij u ook op deze wijze kunnen informeren. Het is belangrijk dat u uw aankoopovereenkomst na controle ondertekent.

Uw aanbetaling

Zodra wij uw order hebben ingevoerd, bestellen wij de producten (Matrassen en boxsprings indien niet vorradig). Zo kunt u zo snel mogelijk genieten van uw aankopen. Als u bestelt, vragen wij u een aanbetaling van minimaal 15% van het aankoopbedrag. Het resterende bedrag betaalt u als wij de bestelling komen bezorgen.

De leveringsvoorwaarden

Het bezorgen van uw bestelling

Om het bezorgen van uw bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u dringend om stil te staan bij de volgende zaken:

• Kan onze wagen uw woning bereiken (denk aan opgebroken straten, binnensteden die afgesloten zijn voor autoverkeer)?

• Het spreekt voor zich dat onze monteurs uw slaapkamer moeten kunnen bereiken. Is het trapgat ruim genoeg? Hoe kunnen wij uw woning bereiken als u in een flat of bovenwoning woont? Is er een lift aanwezig? Laat ons vooraf weten of er bijzondere omstandigheden zijn die een rol spelen bij het bezorgen van uw bestelling. Dan houden wij daar zo veel mogelijk rekening mee in onze planning. Indien wij vanwege bijzondere omstandigheden voor de levering extra kosten moeten maken (bijvoorbeeld voor de inhuur van een lift), zijn deze voor uw rekening. Als we van tevoren niet op de hoogte zijn gebracht van mogelijke moeilijkheden met betrekking tot het bereiken van uw huis en/of slaapkamer, kan Ultiem Slaapcomfort niet aansprakelijk gesteld worden voor de negatieve gevolgen daarvan.

De bezorgkosten

De bezorgkosten zijn variabel (naar regio) Deze worden bij de overeenkomst aangegeven. Er zijn echter een paar bijzondere omstandigheden, waarvoor wij de volgende regels hanteren:

• U kunt de producten ook zelf ophalen bij de Ultiem Slaapcomfortwinkel.

• Op de Waddeneilanden en het Buitenland wordt niet bezorgd.

• Bezorgkosten worden apart op uw aankoopovereenkomst gespecificeerd.

De dag van bezorgen

Bij de aankoop wordt een dag en tijd van bezorgen afgesproken. Houdt u er rekening mee dat u rond deze tijd thuis dient te zijn voor het in ontvangst nemen van uw order. Op de dag van bezorgen wordt u gebeld om de juiste tijd te plannen. Als u toch op deze datum verhinderd bent, verzoeken wij u vriendelijk dat binnen twee werkdagen voor de bezorging telefonisch door te geven. (0180-810863)

Het tijdstip van bezorgen

Wij gaan ervan uit dat u op het afgesproken tijdstip thuis bent. Is dit niet het geval, dan probeert de chauffeur u telefonisch te bereiken. Kunnen wij geen contact met u leggen, dan krijgt u een briefje in de bus. U kunt ons dan bellen, waarna wij u een nieuwe verwachte leverdatum doorgeven. Dit kan enkele weken later zijn.

Bezorgadres wijzigen

Wijziging van het bezorgadres is in overleg met ons mogelijk. Er wordt dan een nieuwe planning gemaakt, waardoor de levertijd kan wijzigen.

Plaats van levering

Onze chauffeurs brengen uw aankopen daar waar u aangeeft dat u ze het beste kunt gebruiken. Dit geldt natuurlijk voor producten die gemonteerd worden, maar ook voor bestellingen die u later zelf monteert.

Montage door Ultiem Slaapcomfort

Wanneer u dat wilt, monteren wij producten die u bij Ultiem Slaapcomfort koopt gratis bij u thuis. Dit geldt voor alle producten. Houdt u wel rekening met de volgende spelregels:

• Als de ondergrond niet vlak is, kunnen wij de stabiliteit van het product niet garanderen.

• Onze monteurs mogen geen gaten in uw muren boren, maar ze kunnen u wél adviseren over de beste manier om het product goed te bevestigen.

• Onze monteurs mogen geen stopcontacten verleggen.

• Zorg ervoor dat u uw slaapkamer van tevoren heeft gemeten, zodat u zeker weet dat de gewenste producten passen. Het verpakkingsmateriaal Onze chauffeurs nemen het afval (o.a. karton en plastic) mee wanneer producten door Ultiem Slaapcomfort worden gemonteerd.

Het afhandelen van de factuur

Na het bezorgen en eventueel monteren en plaatsen van de producten, loopt de chauffeur de geleverde goederen met u na. Daarna vraagt de chauffeur u de factuur te ondertekenen en het verschuldigde bedrag te betalen.

Uw bestelling zélf ophalen

Als u besluit zélf uw bestelling op te halen, dan laat de Ultiem Slaapcomfort u weten wanneer de producten aanwezig zijn. Wij gaan ervan uit dat u de bestelling binnen veertien dagen na ons bericht komt ophalen. Doet u dat niet, dan nemen wij contact met u op. De winkel brengt dan € 25 opslagkosten in rekening.

De betalingsvoorwaarden

De wijze van betalen

In onze Ultiem Slaapcomfort winkel kunt u op verschillende manieren betalen: contant, of met uw pinpas. Als wij uw bestelling bezorgen, betaalt u het resterende bedrag contant bij aflevering.

De voordelen van zelfbouw

Een groot deel van ons assortiment bieden wij aan inclusief bezorging en montage. Besluit u echter om de producten zélf te monteren, dan gaat de levering een stuk sneller en bepaalt u zelf (op een moment dat het u uitkomt) wanneer u de producten monteert en plaatst. Onze chauffeurs zetten de bestelling dan op de door u aangegeven plaats neer. U kunt uw keuzewijziging om zelf te bouwen een dag voor levering doorgeven. U kunt dit telefonisch doen op (0180-810863).

Onze garantiebepalingen

Deze voorwaarden zijn verkrijgbaar in de winkel en zijn tevens in beknopte vorm afgedrukt op de achterzijde van uw aankoopovereenkomst. Deze voorwaarden zijn ook te downloden in onze website: http://www.ultiemslaapcomfort.nl/service/ultiem-slaapcomfort-verkoopvoorwaarden-fysieke-win/

Op textielproducten zit één jaar garantie. Op showroomproducten geeft Ultiem Slaapcomfort geen garantie.

De start van de garantietermijn

De garanties gaan in op het moment dat Ultiem Slaapcomfort de producten bij u bezorgd heeft.

Voorwaarden voor de garantie

Wilt u aanspraak maken op Ultiem Slaapcomfort Garantie, dan stellen wij de volgende voorwaarden:

• U kunt aantonen dat u bij Ultiem Slaapcomfort de aankoop hebt gedaan.

• De producten zijn onbeschadigd én schoon.

• U dient de producten volgens de instructies te gebruiken.

De productgarantie

De producten moeten op grond van de wet die eigenschappen bezitten die u bij normaal gebruik mag verwachten (conformiteit). Wordt aan deze verwachting niet voldaan, dan hebt u recht op reparatie, vervanging, ontbinding en/ of prijsvermindering. In overleg kan bij het sluiten van de overeenkomst bijzonder gebruik worden vastgelegd. Ultiem Slaapcomfort bepaalt op dat moment of de garanties op de producten blijven gelden. Dit wordt schriftelijk vastgelegd bij het sluiten van de overeenkomst. Materialen als hout en stof blijven werken door verschillen in temperatuur en de kleur kan beïnvloed worden door het licht. Ultiem Slaapcomfort kan niet aansprakelijk gesteld worden voor problemen die ontstaan door deze producteigenschappen. Boven op de bovengenoemde wettelijke garantie kunt u bij Ultiem Slaapcomfort in geval van een gegronde klacht op de volgende extra garantie rekenen, die ook geldt voor gebreken waarvan wij niet aannemelijk kunnen maken dat deze het gevolg zijn van niet normaal gebruik. Deze garantietermijnen en -bepalingen gelden niet voor het ontbreken van eigenschappen die nodig zijn voor een met Ultiem Slaapcomfort overeengekomen bijzonder gebruik, tenzij dit schriftelijk met Ultiem Slaapcomfort overeengekomen is:

• Tot één jaar na de factuurdatum zijn de kosten van reparatie of vervanging, met inbegrip van vracht- en voorrijkosten, volledig voor rekening van Ultiem Slaapcomfort.

Matrassen

Matrassen uitproberen.

In onze winkel staan Boxsprings met deze soort matrassen. Hierop kunt u de matrassen uitproberen.

Garantie matrassen

• Tot één jaar na de factuurdatum zijn de kosten van reparatie of vervanging, met inbegrip van vracht- en voorrijkosten, volledig voor rekening van Ultiem Slaapcomfort.

• Mede uit hygiënisch oogpunt worden matrassen niet teruggenomen en/of geruild. Ultiem Slaapcomfort heeft geen matrassen voorraad. Deze worden voor iedere klant op bestelling gemaakt en zijn binnen Ca 3 dagen gereed voor levering.

Boxspring

Onze boxsprings zijn Nederlandse kwaliteit producten en worden speciaal naar uw wens in de fabriek voor u gemaakt. Hierop is een levertijd van kracht van Ca. 1 week.

Garantie Boxsprings

• Tot één jaar na de factuurdatum zijn de kosten van reparatie of vervanging, met inbegrip van vracht- en voorrijkosten, volledig voor rekening van Ultiem Slaapcomfort.

• Artikelen speciaal voor de klant gemaakt worden niet teruggenomen. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten en doen er binnen onze mogelijkheden alles aan om onze klanten tevreden te stellen.

De datum waarop u ons van een gebrek in kennis stelt, is bepalend voor de toepassing van bovenstaande garantieregeling. Verdergaande fabrieksgaranties neemt Ultiem Slaapcomfort over. In eerste instantie beoordelen wij of uw klacht te verhelpen is. Als dit niet mogelijk is, gaan wij over tot vervanging. Deze beslissing is aan Ultiem Slaapcomfort. U hebt bij vervanging recht op eenzelfde of een soortgelijk en gelijkwaardig product. Bij vervanging moeten wij het product opnieuw bestellen. Dit brengt een nieuwe levertijd met zich mee. Wanneer wij een product vervangen, gaat de garantietermijn niet opnieuw in, maar geldt de garantietermijn vanaf de eerste leverdatum.

Betalen bij een klacht

Hebt u bij levering een gegronde klacht over een deel van uw bestelling, dan betaalt u de producten die zonder problemen zijn geleverd. U betaalt de producten waar u een gegronde klacht over hebt pas op het moment dat wij uw probleem hebben opgelost.

Ultiem Slaapcomfort klantenservice

Hebt u vragen? Of wilt u een klacht melden? Dan hebt u de volgende mogelijkheden om ons te benaderen:

• Via onze website http://www.ultiemslaapcomfort.nl/service/onze-fysieke-winkel/?_ga=1.249525383.1096321172.1465731629

• Via telefoonnummer 0180-810863, telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

• U kunt ook een brief sturen naar Ultiem Slaapcomfort Emmapark 106 – 2406EN Pijnacker

De ingangsdatum van garantie blijft de leverdag van het eerste matras.

Download de Voorwaarden van onze fysieke winkel

 

Telefoon: 0180-810863

Email: klantenservice@ultiemslaapcomfort.nl

 

KvK: 52633918

BTW Nr: NL 133282934 B01

 

Openingstijden winkel:

Maandag van 11.00 – 17.30 uur

Dinsdag t/m Vrijdag van 09.30 – 17.30 uur

Zaterdag van 09.30 – 17.00 uur

 

 

Artikel 3 – Toepasselijkheid

 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen ondernemer en consument.
 2. Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de consument beschikbaar gesteld. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal de ondernemer voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, aangeven op welke wijze de algemene voorwaarden bij de ondernemer zijn in te zien en dat zij op verzoek van de consument zo spoedig mogelijk kosteloos worden toegezonden.
 3. Indien de overeenkomst op afstand elektronisch wordt gesloten, kan in afwijking van het vorige lid en voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, de tekst van deze algemene voorwaarden langs elektronische weg aan de consument ter beschikking worden gesteld op zodanige wijze dat deze door de consument op een eenvoudige manier kan worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, worden aangegeven waar van de algemene voorwaarden langs elektronische weg kan worden kennisgenomen en dat zij op verzoek van de consument langs elektronische weg of op andere wijze kosteloos zullen worden toegezonden.
 4. Voor het geval dat naast deze algemene voorwaarden tevens specifieke product- of dienstenvoorwaarden van toepassing zijn, is het tweede en derde lid van overeenkomstige toepassing en kan de consument zich in geval van tegenstrijdige voorwaarden steeds beroepen op de toepasselijke bepaling die voor hem het meest gunstig is.

 

Artikel 4 – Het aanbod

 1. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.
 2. Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten, digitale inhoud en/of diensten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door de consument mogelijk te maken. Als de ondernemer gebruik maakt van afbeeldingen, zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten, diensten en/of digitale inhoud. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden de ondernemer niet.
 3. Elk aanbod bevat zodanige informatie, dat voor de consument duidelijk is wat de rechten en verplichtingen zijn, die aan de aanvaarding van het aanbod zijn verbonden.

 

Artikel 5 – De overeenkomst

 1. De overeenkomst komt, onder voorbehoud van het bepaalde in lid 4, tot stand op het moment van aanvaarding door de consument van het aanbod en het voldoen aan de daarbij gestelde voorwaarden.
 2. Indien de consument het aanbod langs elektronische weg heeft aanvaard, bevestigt de ondernemer onverwijld langs elektronische weg de ontvangst van de aanvaarding van het aanbod. Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet door de ondernemer is bevestigd, kan de consument de overeenkomst ontbinden.
 3. Indien de overeenkomst elektronisch tot stand komt, treft de ondernemer passende technische en organisatorische maatregelen ter beveiliging van de elektronische overdracht van data en zorgt hij voor een veilige web omgeving. Indien de consument elektronisch kan betalen, zal de ondernemer daartoe passende veiligheidsmaatregelen in acht nemen.
 4. De ondernemer kan zich binnen wettelijke kaders – op de hoogte stellen of de consument aan zijn betalingsverplichtingen kan voldoen, alsmede van al die feiten en factoren die van belang zijn voor een verantwoord aangaan van de overeenkomst op afstand. Indien de ondernemer op grond van dit onderzoek goede gronden heeft om de overeenkomst niet aan te gaan, is hij gerechtigd gemotiveerd een bestelling of aanvraag te weigeren of aan de uitvoering bijzondere voorwaarden te verbinden.
 5. De ondernemer zal uiterlijk bij levering van het product, de dienst of digitale inhoud aan de consument de volgende informatie, schriftelijk of op zodanige wijze dat deze door de consument op een toegankelijke manier kan worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager, meesturen:

a. het bezoekadres van de vestiging van de ondernemer waar de consument met klachten terecht kan;

b. de voorwaarden waaronder en de wijze waarop de consument van het herroepingsrecht gebruik kan maken, dan wel een duidelijke melding inzake het uitgesloten zijn van het herroepingsrecht;

c. de informatie over garanties en bestaande service na aankoop;

d. de prijs met inbegrip van alle belastingen van het product, dienst of digitale inhoud; voor zover van toepassing de kosten van aflevering; en de wijze van betaling, aflevering of uitvoering van de overeenkomst op afstand;

e. de vereisten voor opzegging van de overeenkomst indien de overeenkomst een duur heeft van meer dan één jaar of van onbepaalde duur is;

f. indien de consument een herroepingsrecht heeft, het modelformulier voor herroeping.

 1. In geval van een duurtransactie is de bepaling in het vorige lid slechts van toepassing op de eerste levering.

 

Artikel 6 – Herroepingsrecht

Bij producten:

 1. De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.
 2. De in lid 1 genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument, of een vooraf door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen, of:
 3. als de consument in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het laatste product heeft ontvangen. De ondernemer mag, mits hij de consument hier voorafgaand aan het bestelproces op duidelijke wijze over heeft geïnformeerd, een bestelling van meerdere producten met een verschillende levertijd weigeren.
 4. als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen;
 5. bij overeenkomsten voor regelmatige levering van producten gedurende een bepaalde periode: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het eerste product heeft ontvangen.

 

Bij diensten en digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd:

 1. De consument kan een dienstenovereenkomst en een overeenkomst voor levering van digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd gedurende minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.
 2. De in lid 3 genoemde bedenktijd gaat in op de dag die volgt op het sluiten van de overeenkomst.

 

Verlengde bedenktijd voor producten, diensten en digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd bij niet informeren over herroepingsrecht:

 1. Indien de ondernemer de consument de wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht of het modelformulier voor herroeping niet heeft verstrekt, loopt de bedenktijd af twaalf maanden na het einde van de oorspronkelijke, overeenkomstig de vorige leden van dit artikel vastgestelde bedenktijd.
 2. Indien de ondernemer de in het voorgaande lid bedoelde informatie aan de consument heeft verstrekt binnen twaalf maanden na de ingangsdatum van de oorspronkelijke bedenktijd, verstrijkt de bedenktijd 14 dagen na de dag waarop de consument die informatie heeft ontvangen.

 

Artikel 7 – Verplichtingen van de consument tijdens de bedenktijd

 1. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.
 2. De consument is alleen aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan met het product die verder gaat dan toegestaan in lid 1.
 3. De consument is niet aansprakelijk voor waardevermindering van het product als de ondernemer hem niet voor of bij het sluiten van de overeenkomst alle wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht heeft verstrekt.

 

Artikel 8 – Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan

 1. Als de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, meldt hij dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze aan de ondernemer.
 2. Zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf de dag volgend op de in lid 1 bedoelde melding, zendt de consument het product terug, of overhandigt hij dit aan (een gemachtigde van) de ondernemer. Dit hoeft niet als de ondernemer heeft aangeboden het product zelf af te halen. De consument heeft de terugzendtermijn in elk geval in acht genomen als hij het product terugzendt voordat de bedenktijd is verstreken.
 3. De consument zendt het product terug met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking, en conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
 4. Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij de consument.
 5. De consument draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product. Als de ondernemer niet heeft gemeld dat de consument deze kosten moet dragen of als de ondernemer aangeeft de kosten zelf te dragen, hoeft de consument de kosten voor terugzending niet te dragen.
 6. Indien de consument herroept na eerst uitdrukkelijk te hebben verzocht dat de verrichting van de dienst of de levering van gas, water of elektriciteit die niet gereed voor verkoop zijn gemaakt in een beperkt volume of bepaalde hoeveelheid aanvangt tijdens de bedenktijd, is de consument de ondernemer een bedrag verschuldigd dat evenredig is aan dat gedeelte van de verbintenis dat door de ondernemer is nagekomen op het moment van herroeping, vergeleken met de volledige nakoming van de verbintenis.
 7. De consument draagt geen kosten voor de uitvoering van diensten of de levering van water, gas of elektriciteit, die niet gereed voor verkoop zijn gemaakt in een beperkt volume of hoeveelheid, of tot levering van stadsverwarming, indien:
 8. de ondernemer de consument de wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht, de kostenvergoeding bij herroeping of het modelformulier voor herroeping niet heeft verstrekt, of;
 9. de consument niet uitdrukkelijk om de aanvang van de uitvoering van de dienst of levering van gas, water, elektriciteit of stadsverwarming tijdens de bedenktijd heeft verzocht.
  1. De consument draagt geen kosten voor de volledige of gedeeltelijke levering van niet op een materiële drager geleverde digitale inhoud, indien:
  2. hij voorafgaand aan de levering ervan niet uitdrukkelijk heeft ingestemd met het beginnen van de nakoming van de overeenkomst voor het einde van de bedenktijd;
  3. hij niet heeft erkend zijn herroepingsrecht te verliezen bij het verlenen van zijn toestemming; of
  4. de ondernemer heeft nagelaten deze verklaring van de consument te bevestigen.
   1. Als de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, worden alle aanvullende overeenkomsten van rechtswege ontbonden.

 

Artikel 9 – Verplichtingen van de ondernemer bij herroeping

 1. Als de ondernemer de melding van herroeping door de consument op elektronische wijze mogelijk maakt, stuurt hij na ontvangst van deze melding onverwijld een ontvangstbevestiging.
 2. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.
 3. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
 4. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

 

Artikel 10 – Uitsluiting herroepingsrecht

De ondernemer kan de navolgende producten en diensten uitsluiten van het herroepingsrecht, maar alleen als de ondernemer dit duidelijk bij het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld:

 1. Producten of diensten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft en die zich binnen de herroepingstermijn kunnen voordoen
 2. Overeenkomsten die gesloten zijn tijdens een openbare veiling. Onder een openbare veiling wordt verstaan een verkoopmethode waarbij producten, digitale inhoud en/of diensten door de ondernemer worden aangeboden aan de consument die persoonlijk aanwezig is of de mogelijkheid krijgt persoonlijk aanwezig te zijn op de veiling, onder leiding van een veilingmeester, en waarbij de succesvolle bieder verplicht is de producten, digitale inhoud en/of diensten af te nemen;
 3. Dienstenovereenkomsten, na volledige uitvoering van de dienst, maar alleen als:
 4. de uitvoering is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande instemming van de consument; en
 5. de consument heeft verklaard dat hij zijn herroepingsrecht verliest zodra de ondernemer de overeenkomst volledig heeft uitgevoerd;
  1. Dienstenovereenkomsten voor terbeschikkingstelling van accommodatie, als in de overeenkomst een bepaalde datum of periode van uitvoering is voorzien en anders dan voor woondoeleinden, goederenvervoer, autoverhuurdiensten en catering;
  2. Overeenkomsten met betrekking tot vrijetijdsbesteding, als in de overeenkomst een bepaalde datum of periode van uitvoering daarvan is voorzien;
  3. Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
  4. Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben;
  5. Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
  6. Producten die na levering door hun aard onherroepelijk vermengd zijn met andere producten;
  7. Alcoholische dranken waarvan de prijs is overeengekomen bij het sluiten van de overeenkomst, maar waarvan de levering slechts kan plaatsvinden na 30 dagen, en waarvan de werkelijke waarde afhankelijk is van schommelingen van de markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  8. Verzegelde audio-, video-opnamen en computerprogrammatuur, waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
  9. Kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van abonnementen hierop;
  10. De levering van digitale inhoud anders dan op een materiële drager, maar alleen als:
  11. de uitvoering is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande instemming van de consument; en
  12. de consument heeft verklaard dat hij hiermee zijn herroepingsrecht verliest.

 

Artikel 11 – De prijs

 1. Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in btw-tarieven.
 2. In afwijking van het vorige lid kan de ondernemer producten of diensten waarvan de prijzen gebonden zijn aan schommelingen op de financiële markt en waar de ondernemer geen invloed op heeft, met variabele prijzen aanbieden. Deze gebondenheid aan schommelingen en het feit dat eventueel vermelde prijzen richtprijzen zijn, worden bij het aanbod vermeld.
 3. Prijsverhogingen binnen 3 maanden na de totstandkoming van de overeenkomst zijn alleen toegestaan indien zij het gevolg zijn van wettelijke regelingen of bepalingen.
 4. Prijsverhogingen vanaf 3 maanden na de totstandkoming van de overeenkomst zijn alleen toegestaan indien de ondernemer dit bedongen heeft en:

a. deze het gevolg zijn van wettelijke regelingen of bepalingen; of

b. de consument de bevoegdheid heeft de overeenkomst op te zeggen met ingang van de dag waarop de prijsverhoging ingaat.

 1. De in het aanbod van producten of diensten genoemde prijzen zijn inclusief btw.

 

Artikel 12 – Nakoming overeenkomst en extra garantie

 1. De ondernemer staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat de ondernemer er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.
 2. Een door de ondernemer, diens toeleverancier, fabrikant of importeur verstrekte extra garantie beperkt nimmer de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover de ondernemer kan doen gelden indien de ondernemer is tekortgeschoten in de nakoming van zijn deel van de overeenkomst.
 3. Onder extra garantie wordt verstaan iedere verbintenis van de ondernemer, diens toeleverancier, importeur of producent waarin deze aan de consument bepaalde rechten of vorderingen toekent die verder gaan dan waartoe deze wettelijk verplicht is in geval hij is tekortgeschoten in de nakoming van zijn deel van de overeenkomst.

 

Artikel 13 – Levering en uitvoering

 1. De ondernemer zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten en bij de beoordeling van aanvragen tot verlening van diensten.
 2. Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan de ondernemer kenbaar heeft gemaakt.
 3. Met inachtneming van hetgeen hierover in artikel 4 van deze algemene voorwaarden is vermeld, zal de ondernemer geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed doch uiterlijk binnen 30 dagen uitvoeren, tenzij een andere leveringstermijn is overeengekomen. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan uiterlijk 30 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De consument heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden en recht op eventuele schadevergoeding.
 4. Na ontbinding conform het vorige lid zal de ondernemer het bedrag dat de consument betaald heeft onverwijld terugbetalen.
 5. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij de ondernemer tot het moment van bezorging aan de consument of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

 

Artikel 14 – Duurtransacties: duur, opzegging en verlenging

Opzegging:

 1. De consument kan een overeenkomst die voor onbepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten (elektriciteit daaronder begrepen) of diensten, te allen tijde opzeggen met inachtneming van daartoe overeengekomen opzeggingsregels en een opzegtermijn van ten hoogste één maand.
 2. De consument kan een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten (elektriciteit daaronder begrepen) of diensten, te allen tijde tegen het einde van de bepaalde duur opzeggen met inachtneming van daartoe overeengekomen opzeggingsregels en een opzegtermijn van ten hoogste één maand.
 3. De consument kan de in de vorige leden genoemde overeenkomsten:

– te allen tijde opzeggen en niet beperkt worden tot opzegging op een bepaald tijdstip of in een bepaalde periode;

– tenminste opzeggen op dezelfde wijze als zij door hem zijn aangegaan;

– altijd opzeggen met dezelfde opzegtermijn als de ondernemer voor zichzelf heeft bedongen.

Verlenging:

 1. Een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten (elektriciteit daaronder begrepen) of diensten, mag niet stilzwijgend worden verlengd of vernieuwd voor een bepaalde duur.
 2. In afwijking van het vorige lid mag een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van dag- nieuws- en weekbladen en tijdschriften stilzwijgend worden verlengd voor een bepaalde duur van maximaal drie maanden, als de consument deze verlengde overeenkomst tegen het einde van de verlenging kan opzeggen met een opzegtermijn van ten hoogste één maand.
 3. Een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten of diensten, mag alleen stilzwijgend voor onbepaalde duur worden verlengd als de consument te allen tijde mag opzeggen met een opzegtermijn van ten hoogste één maand. De opzegtermijn is ten hoogste drie maanden in geval de overeenkomst strekt tot het geregeld, maar minder dan eenmaal per maand, afleveren van dag-, nieuws- en weekbladen en tijdschriften.
 4. Een overeenkomst met beperkte duur tot het geregeld ter kennismaking afleveren van dag-, nieuws- en weekbladen en tijdschriften (proef- of kennismakingsabonnement) wordt niet stilzwijgend voortgezet en eindigt automatisch na afloop van de proef- of kennismakingsperiode.

Duur:

 1. Als een overeenkomst een duur van meer dan een jaar heeft, mag de consument na een jaar de overeenkomst te allen tijde met een opzegtermijn van ten hoogste één maand opzeggen, tenzij de redelijkheid en billijkheid zich tegen opzegging vóór het einde van de overeengekomen duur verzetten.

 

Artikel 15 – Betaling

 1. Voor zover niet anders is bepaald in de overeenkomst of aanvullende voorwaarden, dienen de door de consument verschuldigde bedragen te worden voldaan binnen 14 dagen na het ingaan van de bedenktermijn, of bij het ontbreken van een bedenktermijn binnen 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst. In geval van een overeenkomst tot het verlenen van een dienst, vangt deze termijn aan op de dag nadat de consument de bevestiging van de overeenkomst heeft ontvangen.
 2. Bij de verkoop van producten aan consumenten mag de consument in algemene voorwaarden nimmer verplicht worden tot vooruitbetaling van meer dan 50%. Wanneer vooruitbetaling is bedongen, kan de consument geen enkel recht doen gelden aangaande de uitvoering van de desbetreffende bestelling of dienst(en), alvorens de bedongen vooruitbetaling heeft plaatsgevonden.
 3. De consument heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens onverwijld aan de ondernemer te melden.
 4. Indien de consument niet tijdig aan zijn betalingsverplichting(en) voldoet, is deze, nadat hij door de ondernemer is gewezen op de te late betaling en de ondernemer de consument een termijn van 14 dagen heeft gegund om alsnog aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen, na het uitblijven van betaling binnen deze 14-dagen-termijn, over het nog verschuldigde bedrag de wettelijke rente verschuldigd en is de ondernemer gerechtigd de door hem gemaakte buitengerechtelijke incassokosten in rekening te brengen. Deze incassokosten bedragen maximaal: 15% over openstaande bedragen tot € 2.500,=; 10% over de daaropvolgende € 2.500,= en 5% over de volgende € 5.000,= met een minimum van € 40,=. De ondernemer kan ten voordele van de consument afwijken van genoemde bedragen en percentages.

 

Artikel 16 – Klachtenregeling

 1. De ondernemer beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.
 2. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen bekwame tijd nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ondernemer.
 3. Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.
 4. Een klacht over een product, dienst of de service van de ondernemer kan eveneens worden ingediend via een klachtenformulier op de consumentenpagina van de website van Stichting Webshop Keurmerk (http://keurmerk.info/Home/MisbruikOfKlacht) De klacht wordt dan zowel naar de betreffende ondernemer als naar Stichting Webshop Keurmerk gestuurd.
 5. Indien de klacht niet binnen een redelijke termijn dan wel binnen 3 maanden na het indienen van de klacht in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

 

Artikel 17 – Geschillen

 1. Op overeenkomsten tussen de ondernemer en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
 2. Geschillen tussen de consument en de ondernemer over de totstandkoming of uitvoering van overeenkomsten met betrekking tot door deze ondernemer te leveren of geleverde producten en diensten, kunnen, met inachtneming van het hierna bepaalde, zowel door de consument als de ondernemer worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Webshop, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).
 3. Een geschil wordt door de Geschillencommissie slechts in behandeling genomen, indien de consument zijn klacht eerst binnen bekwame tijd aan de ondernemer heeft voorgelegd.
 4. Uiterlijk twaalf maanden nadat het geschil is ontstaan dient het geschil schriftelijk bij de Geschillencommissie aanhangig te worden gemaakt.
 5. Wanneer de consument een geschil wil voorleggen aan de Geschillencommissie, is de ondernemer aan deze keuze gebonden. Wanneer de ondernemer dat wil doen, zal de consument binnen vijf weken na een daartoe door de ondernemer schriftelijk gedaan verzoek, schriftelijk dienen uit te spreken of hij zulks ook wenst dan wel het geschil wil laten behandelen door de daartoe bevoegde rechter. Verneemt de ondernemer de keuze van de consument niet binnen de termijn van vijf weken, dan is de ondernemer gerechtigd het geschil voor te leggen aan de bevoegde rechter.
 6. De Geschillencommissie doet uitspraak onder de voorwaarden zoals deze zijn vastgesteld in het reglement van de Geschillencommissie (http://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/de-commissies/2701/webshop). De beslissingen van de Geschillencommissie geschieden bij wege van bindend advies.
 7. De Geschillencommissie zal een geschil niet behandelen of de behandeling staken, indien aan de ondernemer surseance van betaling is verleend, deze in staat van faillissement is geraakt of zijn bedrijfsactiviteiten feitelijk heeft beëindigd, voordat een geschil door de commissie op de zitting is behandeld en een einduitspraak is gewezen.
 8. Indien naast de Geschillencommissie Webshop een andere erkende of bij de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken (SGC) of het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) aangesloten geschillencommissie bevoegd is, is voor geschillen betreffende hoofdzakelijk de methode van verkoop of dienstverlening op afstand de Geschillencommissie Stichting Webshop Keurmerk bij voorkeur bevoegd. Voor alle overige geschillen de andere erkende bij SGC of Kifid aangesloten geschillencommissie.

 

Artikel 18 – Branchegarantie

 1. Stichting Webshop Keurmerk staat garant voor de nakoming van de bindende adviezen van de Geschillencommissie Stichting Webshop Keurmerk door haar leden, tenzij het lid besluit het bindend advies binnen twee maanden na de verzending ervan ter toetsing aan de rechter voor te leggen. Deze garantstelling herleeft, indien het bindend advies na toetsing door de rechter in stand is gebleven en het vonnis waaruit dit blijkt, in kracht van gewijsde is gegaan. Tot maximaal een bedrag van €10.000,- per bindend advies, wordt dit bedrag door Stichting Webshop Keurmerk aan de consument uitgekeerd. Bij bedragen groter dan €10.000,- per bindend advies, wordt €10.000,- uitgekeerd. Voor het meerdere heeft Stichting Webshop Keurmerk een inspanningsverplichting om ervoor te zorgen dat het lid het bindend advies nakomt.
 2. Voor toepassing van deze garantie is vereist dat de consument een schriftelijk beroep hierop doet bij Stichting Webshop Keurmerk en dat hij zijn vordering op de ondernemer overdraagt aan Stichting Webshop Keurmerk. Indien de vordering op de ondernemer meer bedraagt dan €10.000,-, wordt de consument aangeboden zijn vordering voor zover die boven het bedrag van €10.000,- uitkomt over te dragen aan Stichting Webshop Keurmerk, waarna deze organisatie op eigen naam en kosten de betaling daarvan in rechte zal vragen ter voldoening aan de consument.

 

Artikel 19 – Aanvullende of afwijkende bepalingen

Aanvullende dan wel van deze algemene voorwaarden afwijkende bepalingen mogen niet ten nadele van de consument zijn en dienen schriftelijk te worden vastgelegd dan wel op zodanige wijze dat deze door de consument op een toegankelijke manier kunnen worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager.

 

Download hier onze algemene voorwaarden

Download hier onze aanvullende voorwaarden voor boxsprings en of (top)matrassen

Voor onze fysieke winkel ( Ultiem Slaapcomfort winkel ) zijn mogelijk andere verkoopvoorwaarden van toepassing, zie: Voorwaarden fysieke winkel.

Ultiem Slaapcomfort verkoopvoorwaarden voor boxsprings en (top)matrassen

Toelichting

Boxsprings en matrassen van Ultiem Slaapcomfort zijn Nederlandse kwaliteitsproducten. Deze producten worden speciaal voor u direct na uw aankoop gemaakt en zijn normaal gesproken binnen een week leverbaar. U kan er dus van op aan dat u geen bulk product koopt.

Uit hygiënisch oogpunt is er op (top)matrassen geen herroepingsrecht van toepassing

Boxsprings worden speciaal op bestelling door onze fabriek voor u gemaakt. Op een boxspring is zodoende geen herroepingsrecht van toepassing. Matraasen Topmatrassen en Kussens vallen onder hygienische produkten, na verbreken van het hygi:ene zegel vervalt het recht op retour.

Aankoop overeenkomst

Het bezorgen van uw bestelling Om het bezorgen van uw bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u dringend om stil te staan bij de volgende zaken:

• Kan onze auto uw woning bereiken (denk aan opgebroken straten, binnensteden die afgesloten zijn voor autoverkeer)?

• Het spreekt voor zich dat onze bezorgers/monteurs uw slaapkamer moeten kunnen bereiken. Is het trapgat ruim genoeg voor een boxspring in de maat die u wenst? Hoe kunnen wij uw woning bereiken als u in een flat of bovenwoning woont? Is er een lift aanwezig? Laat ons vooraf weten of er bijzondere omstandigheden zijn die een rol spelen bij het bezorgen van uw bestelling. Dan houden wij daar zo veel mogelijk rekening mee in onze planning. Indien wij vanwege bijzondere omstandigheden voor de levering extra kosten moeten maken (bijvoorbeeld voor de inhuur van een lift), zijn deze voor uw rekening. Als we van tevoren niet op de hoogte zijn gebracht van mogelijke moeilijkheden met betrekking tot het bereiken van uw huis en/of slaapkamer, kan Ultiem Slaapcomfort niet aansprakelijk gesteld worden voor de negatieve gevolgen daarvan. Alleen onder uw verantwoordelijkheid zullen onze monteurs de boxspring dan naar de gewenste ruimte brengen.

• Op de Waddeneilanden en buiten Nederland worden door Ultiem Slaapcomfort geen boxsprings en/of matrassen bezorgd. Wij bezorgen uw bestelling in Nederland rekenen wij € 50,00 inclusief montage. Voor bezorging over de grens brengen wij € 175,00 in rekening inclusief montage. Orders met een bezorgadres verder dan 100 km over de grens worden niet bezorgd.

De dag van bezorgen

Van te voren komen wij met u een dag van levering overeen. Houdt u er rekening mee dat u rond deze tijd thuis dient te zijn voor het in ontvangst nemen van uw order. De levering kan gedurende de gehele dag plaatsvinden. Vanuit de auto krijgt u van te voren telefoontje dat wij in aantocht zijn.

Bent u niet thuis?

Wij gaan ervan uit dat u op het afgesproken tijdstip thuis bent. Is dit niet het geval, dan probeert de chauffeur u telefonisch te bereiken. Kunnen wij geen contact met u leggen, dan krijgt u een kaartje in de bus. U kunt ons dan bellen, waarna wij u een nieuwe verwachte leverdatum doorgeven. Dit kan enkele weken later zijn. Er zijn dan echter weer de geldende bezorgkosten verschuldigd, boven op de reeds eerdere bezorgkosten.

Ultiem Slaapcomfort verkoopvoorwaarden-boxsprings-en-(Top)matrassen

Toelichting

Boxsprings en (Top)matrassen van Ultiem Slaapcomfort zijn Nederlandse kwaliteitsproducten van NoLizzz Nederland. Deze producten worden speciaal voor u direct na uw aankoop gemaakt en zijn normaal gesproken binnen een week leverbaar.

– Onder meer uit hygiënisch oogpunt is er op (top)matrassen geen herroepingsrecht van toepassing.

-Boxsprings worden speciaal op bestelling door de fabriek voor u gemaakt. Op boxsprings is zodoende geen herroepingsrecht van toepassing.

Aankoop overeenkomst

Het bezorgen van uw bestelling

Om het bezorgen van uw bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u dringend om stil te staan bij de volgende zaken:

• Kan onze auto uw woning bereiken (denk aan opgebroken straten, binnensteden die afgesloten zijn voor autoverkeer)?

• Het spreekt voor zich dat onze bezorgers/monteurs uw slaapkamer moeten kunnen bereiken. Is het trapgat ruim genoeg voor een boxspring in de maat die u wenst? Hoe kunnen wij uw woning bereiken als u in een flat of bovenwoning woont? Is er een lift aanwezig? Laat ons vooraf weten of er bijzondere omstandigheden zijn die een rol spelen bij het bezorgen van uw bestelling. Dan houden wij daar zo veel mogelijk rekening mee in onze planning. Indien wij vanwege bijzondere omstandigheden voor de levering extra kosten moeten maken (bijvoorbeeld voor de inhuur van een lift), zijn deze voor uw rekening. Als we van tevoren niet op de hoogte zijn gebracht van mogelijke moeilijkheden met betrekking tot het bereiken van uw huis en/of slaapkamer, kan Ultiem Slaapcomfort niet aansprakelijk gesteld worden voor de negatieve gevolgen daarvan. Alleen onder uw verantwoordelijkheid zullen onze monteurs de boxspring dan naar de gewenste ruimte brengen.

• Op de Waddeneilanden en buiten Nederland worden door Ultiem Slaapcomfort geen boxsprings en/of matrassen bezorgd.

Voor bezorgen in Nederland rekenen wij € 70,00 tot de voordeur. Eventueel monteren kost € 25,00 contant na montage.

De dag van bezorgen

Van tevoren komen wij met u een dag van levering overeen. Houdt u er rekening mee dat u rond deze tijd thuis dient te zijn voor het in ontvangst nemen van uw order. De levering kan gedurende de gehele dag plaatsvinden. Vanuit de auto krijgt u van te voren telefoontje dat wij in aantocht zijn.

Bent u niet thuis?

Wij gaan ervan uit dat u op het afgesproken tijdstip thuis bent. Is dit niet het geval, dan probeert de chauffeur u telefonisch te bereiken. Kunnen wij geen contact met u leggen, dan krijgt u een kaartje in de bus. U kunt ons dan bellen, waarna wij u een nieuwe verwachte leverdatum doorgeven. Dit kan enkele weken later zijn. Er zijn dan echter weer de geldende bezorgkosten verschuldigd, boven op de reeds eerdere bezorgkosten.

Montage door Ultiem Slaapcomfort

Wanneer u dat wilt, monteren wij producten die u bij Ultiem Slaapcomfort koopt bij u thuis.

• Als de ondergrond niet vlak is, kunnen wij de stabiliteit van het product niet garanderen.

• Zorg ervoor dat u uw slaapkamer en trapgat van tevoren heeft gemeten, zodat u zeker weet dat de gewenste producten passen. Let hierbij extra op de maat van het hoofdbord.

Het verpakkingsmateriaal

Onze chauffeurs nemen het afval (o.a. karton en plastic) mee wanneer producten door Ultiem Slaapcomfort worden gemonteerd.

Het afhandelen van de factuur

Na het bezorgen en eventueel monteren en plaatsen van de producten, loopt de chauffeur de geleverde goederen met u na. Daarna vraagt de chauffeur u de factuur te ondertekenen en het verschuldigde bedrag te betalen. Tenzij u reeds het product reeds heeft betaald, dan tekent u alleen voor een goede aflevering.

Uw bestelling zélf ophalen

Als u besluit zélf uw bestelling op te halen, dan laat de Ultiem Slaapcomfort u weten wanneer de producten aanwezig zijn. Wij gaan ervan uit dat u de bestelling binnen veertien dagen na ons bericht komt ophalen. Doet u dat niet, dan nemen wij contact met u op. De winkel brengt dan € 25 opslagkosten in rekening.

RUILEN EN RETOURNEREN

Ruilen en Retourneren

Retouren

U heeft 14 dagen zichttermijn om te beslissen of u het product wil houden.

Veel van onze artikelen zijn om hygiënische redenen dicht geseald of afgesloten met een hygiëne zegel.

U kunt het product dat u wilt retourneren binnen 14 dagen terugsturen in dezelfde ongeopende verpakking waarmee het gekomen is. (Dit i.v.m. de hygiëne wet)

Persoonlijk retourneren kan ook bij onze fysieke winkel. (Het retouradres krijgt u zo spoedig mogelijk na uw aanmelding.)
In overleg met u kunnen retourzendingen ook bij u thuis worden opgehaald. De kosten voor het retour zenden van de producten zijn voor uw rekening.

Indien redelijkerwijze mogelijk dient het product in de onbeschadigde, onveranderde, originele fabrieksverpakking te zitten. Het product dient compleet, ongebruikt en onbeschadigd te zijn.
Geopende verpakkingen voldoen niet aan deze voorwaarden, en blijven uw eigendom. Beschadigde of gebruikte producten worden niet vergoed.
Indien u de verpakking heeft geopend/beslapen gaat automatisch proefslapen in.

Alle “matrassen op maat” die speciaal voor u worden gemaakt, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

30 DAGEN PROEFSLAPEN

30 dagen proefslapen

Proefslapen | Tot 30 dagen proefslapen

Loop niet het risico van een verkeerde keuze!

Indien u een nieuw matras aankoopt zult u vaak moeten wennen aan de eigenschappen van het nieuwe matras. Logisch, want meestal heeft u al jaren op een ander matras gelegen en zal het nieuwe matras u een betere ondersteuning geven waardoor het lichaam aan het matras moet wennen.

Als u bij de Ultiem Slaapcomfort een matras koopt mag u een periode van 30 dagen proefslapen. Om een matras goed te kunnen beoordelen zou u er wel minimaal 14 dagen op moeten slapen. Het lichaam moet ook de kans krijgen om aan het matras te wennen. Als het matras dan niet bevalt kunt u in zo’n geval gebruik maken van onze omruilgarantie.

Wilt u gebruikmaken van uw omruilgarantie?
Neem hiervoor telefonisch of per mail contact op met onze klantenservice. Zij begeleiden u deskundig en zorgvuldig naar het juiste slaapcomfort. Op deze manier vindt u bij de Ultiem Slaapcomfort altijd een matras dat bij u past.

Voorwaarden voor proefslapen.

Proefslapen geldt op alle matrassen* in de breedte maten 90, 140, 160 en 180.
En in de lengtematen 200, 210 en 220.

*LET OP: Deze omruilgarantie geldt niet voor Aktie- en Maatwerk matrassen en matrassen van Polypreen.

– Matrassen kunnen alléén voor matrassen worden omgeruild van dezelfde afmeting.
Uit hygiënisch oogpunt ruilen wij alleen de kern van de matras om. De tijk moet u behouden en hergebruiken.
– Er mag eenmalig gebruik worden gemaakt van de omruilgarantie.
– De periode van 30 dagen proefslapen gaat in op de dag van levering.
– Voor het omruilen van een matras wordt een vergoeding van € 49,00 berekend voor logistieke kosten.
– Is de door u in tweede instantie gekozen matras voordeliger dan het eerder gekozen type, dan ontvangt u hiervoor een te goed bon. Is het vervangende matras duurder dan de eerder gekozen versie, dan betaalt u de meerkosten van het andere type matras.

Let op: indien een matras wordt aangeboden voor omruil garantie dan dient deze netjes in de originele verpakking of vergelijkbaar alternatief te zijn verpakt en dicht geplakt. Zodat onze transporteur het matras zo bij u kan komen omruilen.

Proefslapen/omruilgarantie is wat anders als de bedenktijd

Let op: De omruilgarantie die wij bieden, is wat anders dan de “Wet koop op afstand”.
Ultiem Slaapcomfort is lid van Stichting Webshop Keurmerk, wat onder andere inhoudt dat u op de aankoop van uw matras via internet altijd een bedenktijd heeft van 14 dagen. Dus wanneer u zich bedenkt, kunt u uw matras altijd binnen die veertien dagen na ontvangst nog terugsturen, mits deze niet beslapen is en in oorspronkelijke en onbeschadigde staat verkeert. Het matras of product mag nog niet zijn gebruikt of nog niet zijn uitgepakt i.v.m. de hygiëne.

Dus zodra u gaat proefslapen, gaat de omruilgarantie in, en wanneer u het matras nog niet heeft gebruikt of nog niet heeft uitgepakt geldt de bedenktijd van 14 dagen, zoals die beschreven staat in de algemene voorwaarden van Ultiem Slaapcomfort en de Stichting Webshop Keurmerk.

Voor meer informatie zie ook: Ruilen en Retourneren

De prijs voor koerierdiensten voor het ophalen van matrassen en boxsprings om die naar de winkel in Pijnacker te vervoeren is sterk afhankelijk van afstand.

Voorbeeld: U moet erop rekenen dat retour zenden van matrassen of hotelboxen niet goedkoop is.

Wij gaan even uit van hubhub.nl

Voorbeeld: van Assen naar onze winkel in Pijnacker komt al gauw uit op Ca. € 70,00.

U kunt hier zelf een vrijblijvende offerte opvragen of in zee gaan met een andere vervoerder, geheel naar eigen inzicht.

[contact-form-7 404 "Not Found"]