Verzenden en retourneren

Verzendkosten Ultiem Slaapcomfort

Wij verzenden met DPD, pakketjes worden bezorgt op maandag t/m zaterdag.
Wijze van aflevering:
Eerste afleverpoging overdag, tweede afleverpoging overdag, derde afleverpoging in de avond of in het weekend en vierde afleverpoging in de avond of in het weekend.

Ultiem Slaapcomfort hanteert diverse verzendkosten

  • De standaard verzendkosten € 4,75 tot € 5,50 (België € 6,75)
  • Artikelen waar toeleveranciers hoge verzendkosten voor rekenen € 5,95 ( België € 6,95 )
  • (Top)Matrassen vanaf € 20,00

(België of bel 0031158701139)

Waddeneilanden:

Klanten die hun pakket op de wadden eilanden willen laten bezorgen krijgen vooraf een toeslag factuur van € 7,95. Dit betreft de extra kosten van de verzendservice.

Bij orderbedragen vanaf € 125,00 vervalt deze toeslag.

Onze standaard levertijd is 1-3 dagen.

Merchandise artikelen worden in de meeste gevallen via Dropship verzonden en zijn vaak de volgende dag al bij u thuis.

Incidenteel is een artikel niet meer direct te leveren omdat ook de importeur/groothandel is uitverkocht. Wij bieden u dan een vergelijkbaar ander product aan. Gaat u hier niet mee akkoord dan retourneren wij u het aankoopbedrag binnen de wettelijke termijn terug. Betaald u via Bancontact / Mister Cash, dan verzoeken wij u bij het te retourneren artikel uw Iban nummer te voegen voor het terug storten van het te crediteren bedrag.

Garantie

De ondernemer staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat de ondernemer er tevens voor in dat het product geschikt is voor anders dan normaal gebruik.

Een door de ondernemer, fabrikant of importeur verstrekte garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover de ondernemer kan doen gelden.

Contact gegevens:

Ultiem Slaapcomfort (Onze fysieke winkel)

Oostlaan 16
2641 DK Pijnacker
Email: klantenservice@ultiemslaapcomfort.nl

KvK: 52633918
BTW Nr: NL133282934.B01
Rabobank: IBAN: NL44RABO0191235733
BIC: RABONL2U